empe Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Zmieniłem ramę w której jest cieńsza rura podsiodełkowa i teraz nie pasuje mocowanie przedniej przerzutki. Przerzutka to: FD-T780. Na stronie internetowej w specyfikacji jest napisane że obejma pasuje: 28,6 / 31,8 / 34,9mm a u mnie jest teraz za luźno. Wewnątrz obejmy mam tylko napis: 34,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Do przerzutki powinieneś dostać plastikowe podkładki (adapter). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 W komplecie z przerzutką są zwykle adaptery na różne średnice. Oczywiście jeśli zdjąłeś ją z wcześniej skupionego z nią roweru to ich nie masz. Popytaj w okolicznych serwisach rowerowych, powinni mieć takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.