Damian0630 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Witam! Dziś na działce, korzystając z pięknej pogody zabrałem się za mycie roweru...mycie...smarowanie...taka sytuacja . Potem jazda testowa i tu się zaczęło...jade jade coś mi hamuje. No to co klucz w ręke i lecimy. Okazało się, że ramiona nie odbijały równo no to reguluje reguluje i nic. Po chwili spadł jakiś plastik po krótkiej dedukcji wyszło, że to podkładka która reguluje napięcie sprężyny. Ta o którą się śruba opiera. No i teraz pytanko czy takie coś idzie dokupić? Szczerze w to wątpie bo u mnie w mieście pracują "fachowcy". Raczej pozostanie mi kupno nowych ramion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Tego nie da się dokupić ale można zaimprowizować i wyrzeźbić taką z jakiegoś plastiku (korek, zatyczka flamastra), trochę twórczej inicjatywy i wszystko da sie zrobić . Można też spróbować naprawić stary, jakoś go taśmą pokleić lub drucikami połatać (robiąc otworki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.