Parker Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Cześć, Od niedawna jestem użytkownikiem Scotta speedster 30 2014. Dziś przy przecieraniu roweru a widelcu zauważyłem rysę na widelcu w okolicy mocowania błotników To jest pęknięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Wygląda raczej na łączenie grafiki. Spróbuj zrobić zdjęcie wnętrza otworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Też mi się tak wydaje. Widać załamanie czarnego paska, a niżej tak jak kolega wspomniał źle spaowana grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Nic nie pęka i się nawarstwia, a tu widać, jak jedna naklejka nachodzi na drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parker Napisano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Oby to było tylko to. Trochę spanikowałem Po pracy jeszcze to obczaję dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.