Skocz do zawartości

[rower] Kands Comp-Er

Piotrek383

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym się prędzej zamartwiał tą atrapą amortyzatora niż korbą. Już naprawdę wolałbym sztywny widelec...

Nie mniej jednak za te pieniądze ciężko dostać coś lepszego z tym jakże modnym rozmiarem koła. Kaseta jest, przerzutki Alivio, hydraulika, ale "przyzwoicie" to jest stanowczo za duże słowo.

Napisano

W tym Kandsie nie podobało mi się kilka rzeczy, po których widać, skąd taka a nie inna cena. Koła są na obręczach pod V-brake, tylko pomalowane na czarno, żeby nie było widać za bardzo bocznej, prostej ścianki. Lakier mat jakiś taki brzydki i delikatny. Przerzutka przód dziwnie dobrana, prawie leży na tylnym widelcu. W egzemplarzu, który widziałem nie dało się jej ustawić na takiej wysokości, na jakiej chciałem, bo na 1. biegu oparła się o ramę. Manetki, korba, przerzutki, hamulce bez uwag, amor XCM w wersji 27.5 jest naprawdę bardzo przyzwoitym widelcem, tu bym nie histeryzował.

Napisano

amor XCM w wersji 27.5 jest naprawdę bardzo przyzwoitym widelcem,

No bez jaj przecież to nawet nie jest amortyzator :w00t: I plastikowe ślizgi... Już naprawdę skąpo odziane panie przy drogach są bardziej przyzwoite.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...