Piotrek383 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Witam serdecznie. Co sądzicie o rowerze Kands Comp-Er? -> http://allegro.pl/tytan-mtb-kands-comper-27-5-hydraulika-3d-zlozony-i5485504781.html Moim zdaniem to niezła propozycja jeśli ktoś szuka roweru na kole 27,5' w niedużych pieniądzach. Martwi mnie tylko korba Altus, reszta osprzętu jest chyba przyzwoita, prawda? Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja bym się prędzej zamartwiał tą atrapą amortyzatora niż korbą. Już naprawdę wolałbym sztywny widelec... Nie mniej jednak za te pieniądze ciężko dostać coś lepszego z tym jakże modnym rozmiarem koła. Kaseta jest, przerzutki Alivio, hydraulika, ale "przyzwoicie" to jest stanowczo za duże słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 W tym Kandsie nie podobało mi się kilka rzeczy, po których widać, skąd taka a nie inna cena. Koła są na obręczach pod V-brake, tylko pomalowane na czarno, żeby nie było widać za bardzo bocznej, prostej ścianki. Lakier mat jakiś taki brzydki i delikatny. Przerzutka przód dziwnie dobrana, prawie leży na tylnym widelcu. W egzemplarzu, który widziałem nie dało się jej ustawić na takiej wysokości, na jakiej chciałem, bo na 1. biegu oparła się o ramę. Manetki, korba, przerzutki, hamulce bez uwag, amor XCM w wersji 27.5 jest naprawdę bardzo przyzwoitym widelcem, tu bym nie histeryzował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 amor XCM w wersji 27.5 jest naprawdę bardzo przyzwoitym widelcem, No bez jaj przecież to nawet nie jest amortyzator I plastikowe ślizgi... Już naprawdę skąpo odziane panie przy drogach są bardziej przyzwoite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.