Xsan Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Każdy, gdy widzi, że jego koło jest mocno wykrzywione to je centruje. Ale po co to robić? : 3 Koło nie może sobie krzywo chodzić? Ma to jakiś duży wpływ na jazdę?
seraph Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 A po co w ogóle zaplatać prosto? Nie można byle jak skoro to i tak nie ma znaczenia?
Damian0630 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Ja zawsze centruje i całkiem nieźle mi to idzie a co mam dać 20 zł w serwisie ,które to omijam szerokim łukiem to za to mam piwko.
Xsan Napisano 2 Lipca 2015 Autor Napisano 2 Lipca 2015 ale ty tak na powaznie czy udajesz? Tak na serio to nabijam posty. : v Nie no serio pytam. :*
Damian0630 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Logiczne, że trzeba centrować. To nie jest czarna magia można to opanować bez problemu. Bo jak zacznie bić na boki albo co gorsze góra dół to co zrobisz? Nowe koło kupisz? A centrujesz i koło jak nowe ^^
seraph Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Jeździłeś kiedyś na "ósemce" trochę ambitniej niż po bułki? Jeśli tego nie czujesz to nikt nie wyjaśni
tobo Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Zębów też prostować nie trzeba. Ortodonci to najgłupszy zawód świata.
Xsan Napisano 2 Lipca 2015 Autor Napisano 2 Lipca 2015 Jeździłeś kiedyś na "ósemce" trochę ambitniej niż po bułki? Jeśli tego nie czujesz to nikt nie wyjaśni Ale ja centruję, to takie... normalne. Nie doprowadzę do ósemki. : p
mklos1 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 To ja proponuje kwadraty zamiast kół. Łatwiejsze w produkcji, bo wystarczy przyciąć kawał płyty et voila... Mniej odpadów w trakcie produkcji. Po raz pierwszy trafiłem na pytanie, na które wydawało mi się, że powinno się znać odpowiedź, nawet jeżeli się jest początkującym "bajkerem" - na tzw chłopski rozum - koło musi być proste, żeby spełniało swoją funkcję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.