wojtek10611 Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 O ile w kwestii szos znam się bardzo dobrze o tyle w kwestii rowerów innych jest kompletna klapa. Wyszedłem z obiegu nie wiem co się z czym je i jakie są kanony dobrych części itd. dlatego proszę o jakąś poradę. Szukam czegoś dla mojej lepszej połówki, do 1000zł, wchodzi w grę używka ale w bdb stanie, to taki margines w razie czego jakby coś się trafiło, jeśli nie priorytet to nówka. Wymagania ? Po pierwsze aby mogła wjechać i do lasy i swobodnie po drodze asfaltowej jechać. Nie ma być to rower po bułki tylko, na dłuższe wyjazdy i jakieś wycieczki też, więc komfort jak najbardziej wskazany. Dodatkowo aby mogła za mną nadążyć (ja na szosie - wiem, zaraz posypią się propozycje przełajów czy szos z prostą kierą), często mi narzekała, że jak jeździliśmy to ja sobie swobodnie jechałem bo wiadomo jak na szosie wygląda kręcenie przy prędkości 25km/h to jest tempo turystyczne a ona na miejskim utrzymując to tempo dodatkowo kobieta nie trenująca kolarstwa, miała często problemy i łapała zadyszkę, więc potrzeba czegoś co w miarę swobodnie będzie się toczyło po asfalcie. Co do kwestii wyglądu no to decyduje już druga połówka, moja działka wybrać dobry sprzęt, który będzie w miarę bezawaryjny i solidny aby w kwestii technicznej nie narzekała. Więc jak jest możliwość to proszę o więcej niż jedną propozycję. z góry dzięki za odpowiedzi.
Mod Team durnykot Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Napisano 2 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.