Brz Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Witam. Posiadam kone colier de-lux z przodu mam 888 vf 200 skoku i z tyłu będę miał dampera foxa . Warzę ok.60 kg . Jaka by podemnie pasowała sprężyna a jak by ktoś miał na sprzedaż to prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Raczej nikt nie odpowie konkretnie na to pytanie. Wszystko zależy od: przełożenia ramy (dźwigni), modelu dampera, osobistych preferencji... Najlepsze co możesz zrobić, to zastanowić się czy ta, którą masz obecnie, jest zbyt miękka czy zbyt twarda. Potem kupić twardą/miększą i ocenić samemu czy lepiej, czy gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brz Napisano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ale właśnie że nie mam teraz zadnej to będzie moja pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi