Skocz do zawartości

[Spodenki] Sidi Dino Due

Goroo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar kupić nowe spodenki do jazdy. W tym momencie jeżdżę w jakiś budżetowych spodenkach, marki nawet nie pamiętam. Niestety po przejechaniu jakiś 50 km już trochę czuje „siedzenie”. Jeżdżę codziennie po jakieś kilkanaście km plus weekendowe wypady 50-70 km. Pomyślałem że mogę trochę zaszaleć i kupić coś lepszego. Podobają mi się Sidi Dino Due takie jak tutaj:

http://www.centrumrowerowe.pl/odziez-rowerowa/spodnie-obcisle/krotkie/p,spodenki-dino-due-czarne-sidi,317513.html

Teraz pytanie: czy ktoś posiada i ma może jakąś opinie? Jak wypadają w porównaniu z takimi spodenkami powiedzmy za 100 zł. Czy warto je kupić czy może coś innego? Wszystkie uwagi mile widziane :thumbsup:

No właśnie o to mi chodzi, czy aby na pewno to nie jest tylko marka i ładna oprawa graficzna. Chodzi mi głównie o jakość wkładki. Może jest ktoś kto jeździ w spodenkach Sidi (nawet inny model) i jest w stanie ocenic jakość wkładki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...