wojtek891 Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Hej. Zakupiłem ostatnio getry na rower firmy Rogelli gdyż jeżdżę głównie wieczorami a ostatnio nie było zbyt ciepło W związku z tym mam pytanie (może głupie ale co tam): czy na getry powinno zakładać się jeszcze spodenki? I jeszcze jedno pytanko: jaką koszulkę z kieszeniami z tyłu moglibyście mi polecić tak do 100 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boarder Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 klasyk mówi, że nie ma głupich pytań, tylko głupie... masz ochotę to załóż na getry co tam tylko chcesz, albo co potrzebujesz - twoja sprawa... moim zdaniem ma być wygodnie... a piękno wiadomo - w oku patrzącego...w sprawie koszulki się nie wypowiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Powinno? Nie. Jeśli czujesz jednak "nutę obciachu" to możesz założyć. Na zawodach niektórzy tak właśnie jeżdżą choć jest to znikoma ilość. Koszulki poszukaj w sklepach sportowej. Polecić mogę Dare 2B lub http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/odziez_rowerowa/koszulki_krotki_rekaw/unisex_standard.html naprawdę świetne ciuszki za małe pieniądze. PS. Materiał typu "łezka" bardzo łatwo zaciąga się w praniu dlatego proponuję zainwestować w siatkę do prania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek891 Napisano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 @Ziemko- dzięki, o taką odpowiedź mi chodziło. Co do spodni to nie czuję obciachu, jeździ mi się super wygodnie. A koszulki fajne. Na pewno wezmę je pod uwagę, dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Popatrz tutaj: http://www.mikesport.pl/odziez-rowerowa/koszulki-rowerowe.html od budżetowych do wypasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiki Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Hej. Zakupiłem ostatnio getry na rower firmy Rogelli gdyż jeżdżę głównie wieczorami a ostatnio nie było zbyt ciepło W związku z tym mam pytanie (może głupie ale co tam): czy na getry powinno zakładać się jeszcze spodenki? I jeszcze jedno pytanko: jaką koszulkę z kieszeniami z tyłu moglibyście mi polecić tak do 100 zł? Myślałem, że do stówy to nie kupię koszulki na rower, ale już widać wyprzedaże. Dobra koszulka na upały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Mam kilka rzeczy Sobike. Wszystkie udane. Przede wszystkim trwałe i dobre wkładki w spodenkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.