Skocz do zawartości

[spodnie] Spodnie Rogelli

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Zakupiłem ostatnio getry na rower firmy Rogelli gdyż jeżdżę głównie wieczorami a ostatnio nie było zbyt ciepło :) W związku z tym mam pytanie (może głupie ale co tam): czy na getry powinno zakładać się jeszcze spodenki?

I jeszcze jedno pytanko: jaką koszulkę z kieszeniami z tyłu moglibyście mi polecić tak do 100 zł? 

klasyk mówi, że nie ma głupich pytań, tylko głupie...

masz ochotę to załóż na getry co tam tylko chcesz, albo co potrzebujesz - twoja sprawa...

moim zdaniem ma być wygodnie... a piękno wiadomo - w oku patrzącego...

w sprawie koszulki się nie wypowiem...

Powinno? Nie. Jeśli czujesz jednak "nutę obciachu" to możesz założyć. Na zawodach niektórzy tak właśnie jeżdżą choć jest to znikoma ilość. 

Koszulki poszukaj w sklepach sportowej. Polecić mogę Dare 2B lub http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/odziez_rowerowa/koszulki_krotki_rekaw/unisex_standard.html naprawdę świetne ciuszki za małe pieniądze. 

PS. Materiał typu "łezka" bardzo łatwo zaciąga się w praniu dlatego proponuję zainwestować w siatkę do prania.

Hej. Zakupiłem ostatnio getry na rower firmy Rogelli gdyż jeżdżę głównie wieczorami a ostatnio nie było zbyt ciepło :) W związku z tym mam pytanie (może głupie ale co tam): czy na getry powinno zakładać się jeszcze spodenki?

I jeszcze jedno pytanko: jaką koszulkę z kieszeniami z tyłu moglibyście mi polecić tak do 100 zł? 

Myślałem, że do stówy to nie kupię koszulki na rower, ale już widać wyprzedaże. Dobra koszulka na upały. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...