jka Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nazwa: Romet Jolene 2 (2013) Data dodania: 01 lipiec 2015 - 20:58 Szybki i zwinny model z wyścigową ramą.Sportowa geometria ramy, 27 biegowy napęd Shimano SLX/Deore oraz ergonomiczne komponenty Truvativ. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Wczoraj podmieniłem opony na takie, podobno ma być mi lżej w tym terenie co jeżdżę. Pozdrawiam. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jako że w terenie coraz więcej błota się pojawia, doszły takie oto błotniki Topeak jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jakiś czas temu wymieniłem fabryczne chwyty na ESI (takie jak na fotkach) i dodałem rogi. A dzisiaj czyli pod koniec października 2015r. naszło mnie na takie pedały i je założyłem. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 A dzisiaj czyli pod koniec października 2015r. naszło mnie na takie pedały i je założyłem. Ten system mi się nie sprawdził, 2 wypady w teren 2 gleby i ponad 5 m. bandażu elastycznego na sobie Teraz mam takie malutkie platformy. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
jka
Nazwa: Romet Jolene 2 (2013)
Data dodania: 01 lipiec 2015 - 20:58
Szybki i zwinny model z wyścigową ramą.Sportowa geometria ramy, 27 biegowy napęd Shimano SLX/Deore oraz ergonomiczne komponenty Truvativ.
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.