wilczek123 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 czy taki amortyzator http://allegro.pl/rock-shox-xc28-magtk-cl100-29cali-disc-turnkey-i5454312134.html byłby dobry pod wage 60 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Zdecydowanie nie. To syf i tyle. W tej cenie są dostępne powietrzne Raidony nieporównywalnie lepsze od tego RS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Dokładnie jak wyżej piszą sh*t na zwykłej sprężynie w tej cenie już się pojawiają używane xc30 gold w niezłych stanach na allegro. Edytowane 1 Lipca 2015 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczek123 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 znalzlem takiego http://allegro.pl/suntour-raidon-xc-rl-r-29er-100mm-manetka-2014-cr-i5397282059.html dalby rade? ale kurde ja nie mam roweru przystosowanego pod tarczowki , czy jezdzi bez przedniego hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 No ten model akurat jest pod tarczę mocowanie pm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczek123 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ale dobrze by sie sprawowal? co bys zrobil na moim miejcu . jezdzil z takim amorem bez hamulca czy szkal czegos inego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nie wiem co to za rower i czy warto w niego trochę zainwestować ale na pewno nie tego XC28 za tyle kasy. Bez hamulca przedniego wykluczone. Albo szukasz używki z piwotami w dobrym stanie albo przechodzisz na tarcze. Tylko pojawia się problem kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 . jezdzil z takim amorem bez hamulca czy szkal czegos inego? Jak można jeździć bez hamulca przedniego? sry bo ja sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczek123 Napisano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 noto wielka szkoda, jakos nie mam zaufania do uzywek dalbym rade hah ;D a sa nowe modele z v-brejkami? z tego co widzxe nie ma takich z vbrejkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 bo ja sobie tego nie wyobrażam. Np w dircie mozna a sa nowe modele z v-brejkami? są, klasy xc28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi