skarzyski Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Witam. Kupiłem rower Lazaro V3, ale nie byłem do końca przekonany czy nie jest na mnie o parę centymetrów za mały i zostanie on oddany. Przyjechali do mnie zaprawieni w bojach koledzy na niezłych sprzętach i pomyślałem że jak ma być to rower na parę lat to może zwiększę budżet, a rower kupie w sklepie stacjonarnym, siadając na niego i testując go. Budżet powiedzmy ok. 2500 zł. Czytając forum w oko wpadły mi te 3 modele. Aktualnie na Cube Pro Nature jest promocja 2790 i zastanawiam się czy mocno nie nagiąć budżetu. Myślę że rower mimo że nie jeździłem dobrych naście lat będzie mocno używany. Głownie po mieście i weekendowo dłuższe trasy. To może warto dołożyć i kupić coś co posłuży w spokoju parę lat. Z racji że mieszkam aktualnie w małym mieście to muszę najpierw określić co potrzebuję, by potem znaleźć taki rower w okolicy. I teraz pytanie. Czy warto dopłacać do Cube Pro Nature. Zwykły Cube Nature jest ok. 400 zł tańszy, a Unibike za 1999 zł. Nie wiem czy przy mojej jeździe głównie po asfalcie hamulce hydrauliczne nie będą wadą. Czytałem też że modele Cube Nature mają grubsze opony niż inne modele w crossowych rowerach. Przy jeździe głownie po asfalcie to pewno też wada. Może macie jakieś inne propozycje w tym "rozstrzelonym" budżecie. Może są jakieś ciekawe promocje na crossowe rowerki i jakiś ciekawy model mocno przeceniono.
Mod Team durnykot Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Napisano 1 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.