Skocz do zawartości

Nowy rower do 2.000zł

lighthammer89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam na imię Paweł i jak w temacie, poszukuje roweru. Budżet to max. 2.000zł. Posiadam rower od czasu komunii czyli ma jakieś 15 lat. Podczas ostatniej przejażdżki doszedłem do wniosku że czas zmienić mojego przyjaciela na nowszy model :( . Jak zacząłem wyliczać ile musiałbym w niego zainwestować to aż zabolała mnie głowa stąd ta decyzja. 

Jak sobie go wyobrażam. Na co dzień poruszam się po ścieżkach rowerowych w trójmieście, ale zdarza mi się zjechać w las, park itp. więc typ prawdopodobnie cross. Osobiście preferuje sztywny przód ale jak będzie amortyzowany to nie będę płakał. Definitywnie hamulce V-brake, tarczowe są za drogie. Osobiście uważam, że dla 95% ludzi wystarczałyby właśnie one,  chyba że chcesz się po lansować :P. Mam 195cm wzrostu ważę 95kg, więc prawdopodobnie rama 21".
Co polecacie, co powinienem poczytać, gdzie popytać, co zrobić? Aaa... mam alergie na sprzedawców, więc do sklepu po info nie pójdę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...