lighthammer89 Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Witam Mam na imię Paweł i jak w temacie, poszukuje roweru. Budżet to max. 2.000zł. Posiadam rower od czasu komunii czyli ma jakieś 15 lat. Podczas ostatniej przejażdżki doszedłem do wniosku że czas zmienić mojego przyjaciela na nowszy model . Jak zacząłem wyliczać ile musiałbym w niego zainwestować to aż zabolała mnie głowa stąd ta decyzja. Jak sobie go wyobrażam. Na co dzień poruszam się po ścieżkach rowerowych w trójmieście, ale zdarza mi się zjechać w las, park itp. więc typ prawdopodobnie cross. Osobiście preferuje sztywny przód ale jak będzie amortyzowany to nie będę płakał. Definitywnie hamulce V-brake, tarczowe są za drogie. Osobiście uważam, że dla 95% ludzi wystarczałyby właśnie one, chyba że chcesz się po lansować . Mam 195cm wzrostu ważę 95kg, więc prawdopodobnie rama 21".Co polecacie, co powinienem poczytać, gdzie popytać, co zrobić? Aaa... mam alergie na sprzedawców, więc do sklepu po info nie pójdę
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lipca 2015 Root Admin Napisano 1 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.