Hectoro Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Witam postanowiłem zakończyć przygodę z tym rowerem i przesiąść się juz na coś porządnego prosilbym was o wycenę mojego sprzętu. Kross Berg r.2012 Amortyzator: Sr Suntour m3010 Hamulce: Alhonga - nówki Rozmiar ramy XL - aluminium KlamkomametKi - Alivio Wymienione cale tylne koło, wiec wymiana wolnobiegu na kasetę 11-34 nie pamiętam modelu chyba HG-31 Przerzutka przód - uszkodzona nie działa , Tourney Przerzutka tył - Altus Siodełko - Selle Royal Opony Continental Race King 2.0 - 90% bieznika Do roweru dorzucam gratisy : Licznik Sigma 8.12 Oświetlenie tylne Cateye Przod Falcon Eye Koszyk na bidon Merida Rower na bieżąco myty i serwisowany. Jest szansa na więcej niż 500 zl ?
weland Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Szansa zawsze jest na olx te rowery były w cenach 400-900zł. Ty dodatkowo dorzucasz kilka gratisów. Jedynie to wymień przednią przerzutkę (koszt to 20-30zł), a będzie to wyglądać tak: - rower ładny, to ile Pan za niego chce? - 700zł - oooo a ta przerzutka mnie martwi, nie działa, trzeba by jechać i wymienić a to dużo kłopotu. Wie Pan czasu brak i tak dalej. No kupiłbym... ale musisz Pan stówkę opuścić
Hectoro Napisano 1 Lipca 2015 Autor Napisano 1 Lipca 2015 830 polskich złotych Sprzedane !! Mysle ze cena bardzo dobra
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.