Mod Team IvanMTB Napisano 1 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Obiecane foto. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modzel Napisano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzięki za foty Ivan. Estetycznie bardziej mi się podoba SLX. Jakoś tak mniej błyszczący Jeśli faktycznie nie ma różnicy w działaniu, a do tego SLX jest trochę tańszy to chyba stanie na SLX. Teraz na zdjęciach widzę że klamki są malutki- to też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dziękuję Iwan. Teraz juz sobie przypomniałem dlaczego kiedyś przy identycznym dylemacie zamiast slx wybrałem xt Klamka SLX jest jakoś ordynarnie wykonana w moim odczuciu - ale o gustach się nie dyskutuje. To co się rzuca w oczy, to sama wajha, która w slx jest jakby odciskana w formia a potem gięta, w xt wygląda jakby była odkuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Iwan. You are getting on my titties now mate... Obie klamki są wykonywane najprawdopodobniej tak samo z tym że SLX nie jest dodatkowo obrabiana CNC a XT tak... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ivan jeśli łaska... ... Szacunek... I. Juz zakodowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Kupując slx zaoszczędzilem 150 zl do xt... wziąłem wersje metaliczne. .. ☺ hydraulika rewelacja po avid ach. .. modulacji idealna w końcu mogę dochamowywac w zakrętach. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 katuje ile mogę i nic.. żadnego braku skuteczności... żadnego piszczenia jak w avidach... żadnych problemów z ocieraniem itp naprawdę dobrze wydane pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi