Murin Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Cześć,piszę z pytaniem o jedzenie. Mianowicie,co jecie przed dłuższą wyprawą ? Chodząc na Muay-Thai,radzono mi jeść godzinę przed treningiem 100 gram ryżu,więc może i w tym przypadku znajdzie się jakiś złoty środek hmm?
mmisiek9612 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 dłuższa wyprawa to jakieś 5-6 godzin więc i tak zgłodniejesz po drodze. Dlatego na taką wycieczkę trzeba brać wałówkę albo pieniądze na coś do jedzenia. A przed to najlepiej jakieś węglowodany. Może być ryż czy makaron z jakimś sosem, trochę białka też nie zaszkodzi
Murin Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 Czyli standardowo,godzinę przed wyjazdem ryż+mleczny start żeby jakoś smakowało,kanapki+woda+$ na ewentualne pyszności,okej.
wojtasin Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 dłuższa wyprawa to jakieś 5-6 godzin więc i tak zgłodniejesz po drodze Dłuższa wyprawa to jakieś 2 lub 3 miesiące
Murin Napisano 1 Lipca 2015 Autor Napisano 1 Lipca 2015 Każdy określa to na swój sposób,ja miałem na myśli właśnie te 5-6 godzin.
grande1970 Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 dłuższa wyprawa to jakieś 5-6 godzin chyba dłuższa wycieczka bo tyle to z żona robimy w sobote dla zabicia czasu (średnia V 20 km/h) bez żadnego specjalnego przygotowania jak zjesz kanapki przed wyjazdem to będzie tak samo dobrze jak ten ryż
Damian0630 Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Przed jazdą skromnie stejk i 20 jajek a nie kanapeczki! Siła musi być! A tak na serio ja zwykle robię ryż z curry albo spaghetti carbonara wtedy power jak trzeba. Można też w jakiś pojemnik zapakować choć mi zwykle starcza jakaś drożdzówka i czasem jogurt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.