adrian81743 Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 (spd)Czy Kross level a2 nada sie do asfaltu?
rzezniol Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Eeeeeeeee ? Asfalt – materiał (lepka ciecz lub skała) pochodzenia naturalnego (asfalt naturalny) lub otrzymywany jako jedna z frakcji przerobu ropy naftowej (asfalt ponaftowy), o konsystencji stałej lub półstałej o barwie od ciemnobrązowej do czarnej. Jest on układem koloidalnym o dużej trwałości, składającym się z dwóch faz: rozproszonej (asfalteny) i rozpraszającej (oleje). Jest stosowany do budowy nawierzchni dróg, do produkcji papy ... Chyba się nie nada ...
copone Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 @rzezniol nie zgodzę się z Tobą. Kross level a2 bardzo dobrze wygląda w asfalcie . #...#
adrian81743 Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Napisano 30 Czerwca 2015 (spd)Czy Kross level a2 nada sie do asfaltu?nada się czy jednak nie bo ja wtym temacie jestem zielony
Charvel Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Jak pięść do nosa. A2 to MTB, na kołach 26. Chcesz lekko i szybko jeździć po twardych nawierzchniach to kup sobie crossa lub szosę.
rzezniol Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Pytanie jest z dupy postawione ... to i z dupy odpowiedzi kolego dostajesz ... Bo o co tak właściwie pytasz ? O SPD ? Czy o zatrzaski szosowe czyli SPD-SL ? Czy może jednak nie o SPD tylko o to czy Level A2 nadaje się na asfalt czyli o jazdę po szosie ? A może o to czy SPD "asfaltowe" pasują do Levla A2 mechanicznie ... A może czy będą na nim dobrze wyglądać ? Ja wiem że mamy wakacje... Ale jak chcesz sensownej odpowiedzi to wysil się i zadaj sensowne pytanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.