jantomx Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Szukam błotnika do roweru Unibike Crossfire 2014, żeby był dobrze do niego dopasowany (coś porządnego) i przede wszystkim żeby nie przeszkadzał w normalnej jeździe. Sporo jeżdżę, często jakiś deszcz mnie złapie i wtedy odczuwam brak błotnika (obecnie cały spód roweru mam uwalony błotem). Cena do 150zł, jak cos minimalnie droższego a porządnego to z chęcią się przyglądnę temu. PS: Jakby ktoś mógł polecić jakiś bidon, równiez dobrej jakości bo jest tego pełno a nie chce trafić na taki chłam jaki teraz posiadam (leje się z niego ) PS2: i jeszcze jakąś sakwę trójkątną (na ten narożnik przy ramie) tak do 50-100zł
awerty Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Np. te nie wszystkim się podobają Polecam bo są dobrej jakości i są pełne ładnie okalają koła http://rowertour.com/sks-bluemels-trekking-blotniki-28-cali-53mm.html szerokośc błotników trzeba dobrac pod szer. opony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.