NiceLady Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Witam, posiadam rower z "uciętą" ramą(nie wiem jak to się fachowo nazywa). Czy do takiego modelu da radę zamocować normalny fotelik dla dziecka? załączam zdjęcie mojego roweru i fotelika jaki chciałabym zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 niestety (a może i stety) nie da się go zamontować. A do sztycy nie próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceLady Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 czyli w takim wypadku tylko bagaznik i fotelik montowany na bagaznik? bo tutaj nr jest tez rower z taka ramą i jest zamontowany fotelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 A jak chcesz do tego makrokesza zamontować bagażnik? Może warto pomyśleć nad kupnem prawdziwego roweru i coś mi mówi, że wystarczyłoby zwykły mieszczuch zamiast atrapy fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 a masz możliwość montażu bagażnika? szczerze (i piszę to całkiem serio), bałbym się (w jakikolwiek sposób ) montować fotelik z dzieckiem do tej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceLady Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 no mysle ze da rade jakos zamontować bagaznik. A moze macie jakies inne pomysly jak na tym rowerze przewozic dziecko? czy lepiej kupic inny rower z nie ucieta rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 lepiej (i bezpieczniej) kupić nowy mocowanie hamax'a potrzebuje przynajmniej 7cm rury podsiodłowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 W tej chwili to nie jest rower tylko makrokesz. IMHO warto kupić coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceLady Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 tak szczerze to dopiero co nabyłam ten rower i trudno będzie mi go sprzedac i kupić nowy w rozsądnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja bym w życiu nie zaryzykowała przewożenia swojej córki na tym rowerze. Fotelika, który pokazałaś nie da się zamontować (radzę tego nie robić na sztycy).A bagażnik? może i da się jakoś zamontować ale pamiętaj, że będzie on musiał jeszcze utrzymać Twoje dziecko. Sakwę bagaż ok ale nie małego człowieka. Czy do takiego modelu da radę zamocować normalny fotelik dla dziecka? Nie, nie, nie. Nawet jak Pan Gienio albo Wujek złota rączka Ci to jakoś "zdrutują" to pamiętaj, że Ty jesteś odpowiedzialna za swoje dziecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.