Skocz do zawartości

[licznik] sigma - bezprzewodowy

adamsanders

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po pierwsze - wiem...wiem tematów sporo o licznikach, licznikach sigmy tym bardziej i tych przewodowych i bezprzewodowych ;)

Niestety moja sigma 1009 odmówiła dzisiaj posłuszeństwa, może to i dobrze bo chyba czas na wymianę. Tutaj rodzi się pytanie czy warto brać bezprzewodową (niezawodność działania?) nie jeżdżę w deszczu (jak nie muszę) i temp. niższych niż 5 stopni więc nie powinno być problemu?

Drugie pytanie - mam na ten cel około 100 zł jednak co ciekawe liczników z Sigmy sporo na allegro ale większość to starsze wersje i nie mogę się połapać które są z nowej kolekcji a które ze starej (ma to jakieś znaczenie?)

Udzieli ktoś jakieś rady co brać - może czego szukam? Oprócz podstawowych funkcji najbardziej zależałoby mi na jakimś podświetleniu wyświetlacza i temp. powietrza.

Ja przed sezonem tez zmieniałem licznik i tym razem wybrałem przewodowy. Jest bardziej niezawodny jezeli ktoś jeździ w różnych warunkach lub przez cały rok (jak ja) :) Ja teraz ma ten liczniki http://liczniki-rowerowe.outletinternetowy.com.pl/okazja-licznik-rowerowy-sigma-bc-14-12-alti.html . Jeszcze nie jeździłem w ziemie, ale w duszczu działa bez zarzutów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...