Axel22 Napisano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Otoż chce kupić rower do Dirtu/Dualu i mam na to około 3000-3300zł Nie chce skladac, tylko odrazu kupić gotowy. I najbardziej w oko wpadł mi rowerek NS Core. Co mozecie powiedziec o tym rowerku, czy moze jakis lepszy znajdzie sie do tej ceny?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIZI Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 jesli naprawde chcesz rower do dirtu/dualu to lepszy bedzie NS Metropolis. ma wszystko co do dirtu/streetu potrzebne i nic poza tym. no i jest o prawie 700zł tanszy od CORE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A interesuja cie tylko nowe rowery? Bo jesli mogo byc uzywane to moge ci sprzedac swoj rowerek . Wydalem za niego 3000zl za same czesci a sprzedaje za 1800zl od reki , a jest w stanie idealnym ( 50km przebiegu ) , ma hamulce tarczowe hydrauliczne . Jesli chcesz moge wkleic foto i dac dokladny opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ns metropolis, ewentualnie metropolis 2 (http://www.rowerowy.com/rowery/northshore/metropolis2.html). Ogólnie radziłbym Ci raczej nabyć nowy rower jeśli Cię stać na dość dobry sprzęt jaki są rowery NS. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mam ok. 185cm waga ok. 60kg i biorąc pod uwagę mój wiek będę miał ok 2m i mam pytanie czy NS Bike Core 2 będzie sie na mnie nadawał ??? Lekki street i dirt i FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak street dirt to zdecydowanie bierz metropolisa, lekki fr też da spoko rade rowery mtb do grawitacji są stworzone dla większych ludzi, bo mały ludź powinien zdecydowanie bmx'a używać, wtedy nie ma wyboru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Przrzutka do dirt/ street odpada! No chyba ze często lubisz też pośmigać bo lesie (podjazdy) to wtedy raczej by sie przydała ale myśle ze do dirt street i czasem fr metropolis będzie lepszym rozwiązaniem tak jak mówi kordzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.