piti37 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Wiem że takich tematów było już kilka ale chce mieć pewność że kupię coś porządnego. Mam 1500zl do wydania na rower a integral znów jest dostępny na allegro za 1400 zl i za te cenę nic lepszego nowego chyba nie dostane . brać czy nie brać? Najbardziej martwie sie o gwarancje i ew serwis bo rower będzie kupiony przez allegro, myślicie że jest sie czym przejmowac? Chcialbym go zamówić maksymalnie jutro chyba że dostane cos lepszego w tej cenie.
Pablo59 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 nie dostaniesz nic lepszego, nie martw się gwarancjami, zamawiaj póki jeszcze są ... Ważniejszy jest dobór właściwej wielkości ramy niż wszystko inne ...
piti37 Napisano 29 Czerwca 2015 Autor Napisano 29 Czerwca 2015 Raczej 21 bo ponad 190 wzrostu. Czyli brac i nic sie nie bać?
Pablo59 Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Dokładnie tak - setki tego już jeżdżą i nic się nie dzieje ... Cały wielki forumowy wątek jest temu rowerowi poświęcony - podobnie jak jego bliźniakowi - kands maestro ...
redwhite Napisano 29 Czerwca 2015 Napisano 29 Czerwca 2015 Czyli brac i nic sie nie bać? Brać, za te pieniądze nic lepszego nie kupisz. Sam kupiłem rok temu poprzednią wersję i po 8 tys. km samo zadowolonie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.