wicher123 Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Witam serdecznie. Dziś do szosy kupiłem sobie nową oponę shwalbe i dętki. Zmieniłem sobie i pojechałem z kolega w trasę. Po 20 km strzał i pęknięta dętka z tyłu. Wymiana na nową(za pomocą kluza plastikowego) po 10 metrach strzał i to samo.Sprawdziliśmy oponę w środku rawkę nic nie widać niepokojącego.Pomyślałem,że może źle założyłem. 3 dętka po 5 metrach strzał. Wszystkie dziury po bokach są w różnych miejscach. założyłem 4 dętkę(już łatałem ją) odwróciłem kołami do góry rower,rozkręciłem i strzał.. w sumie 5 dętek wystrzeliło Żona mnie Voyagerem do domu zabrała. Ja się nie znam ale kolega,doświadczony kolega oczy robił jak 5 zł.Przepatrzył mi rawkę,oponę ito. Też nic nie zauważył niepokojącego Nie wiem co robić dalej bo problem jest.Po powrocie do domu założyłem nową dętkę innej firmy..podczas pompowania przy 6 barach strzał... Już nawet nie zaglądałem gdzie dziura itp. Rower sobie stoi Może ktoś poradzi co to może być?? Przepraszam ale coś miałem nie tak z forum i okazało się,że dwa razy dałem ten sam post w inych działach. Moderator może usunąć.
Mod Team durnykot Napisano 27 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.