Skocz do zawartości

[urlop] Szklarska Poręba

maniek76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Wybieram się z rodzinką (2+2) do Szklarskiej Poręby z rowerami. Czy ktoś zna jakieś fajne i tanie miejsca noclegowe, gdzie uwzględnia się przechowanie rowerów ?

Napisano

Mogę polecić dobre jedzonko w Wojcieszycach restauracja Dolce Vita. Po drodze z Jelonki do Szklarskiej przy samej trasie na światłach.

Napisano

W tamtym roku na majówkę wybrałem się z dwójką znajomych do Szklarskiej. Nocowaliśmy w schronisku U Rumcajsa, rowery schowaliśmy do garażu a doba to coś rzędu 25-30zł za łeb.

Napisano

Dwa razy byłem w Szklarskiej w Arnice. Cena nie jest mała, bo wyszło 50zł za osobo/dzień ze śniadaniem. Miejsca na 1 raz mogę polecić:

- Jakuszyce i Orle (35km)

- Stóg Izerski (40-50km)

- przez Przesiekę i Karpacz i powrót do Jeleniej, a dalej pociągiem

Jak chcesz coś więcej to mogę więcej opisać, tylko daj znać jakie masz preferencje.

Napisano

cześć

nie wiem czy to jeszcze aktualne i nie wiem co w tym wypadku znaczy tanie, ale na miejscu takich fajniejszych (komfortowy pokój z łazienką, telewizorem, wspólną kuchnią) kwater za ok. 50 zł za os jest raczej w brud - trzeba trochę podzwonić i nie dać się nabrać na "dobrą ofertę" w małej klitce nawet za 70/75 zł za os!!

pozdrawiam

Napisano

Dzięki za pomoc. Ostatecznie wybrałem willę Nimfa. Mieli promocję dla rodziny i w sumie 6 noclegów ze śniadaniami wyszło 1500 zł dla 4 osobowej rodziny. Bardzo pomogła mi też apka na telefon stworzona dla Szklarskiej Poręby. Jest tam wszystko, atrakcje, restauracje, noclegi i trasy rowerowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...