pasieczkin Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Zapraszamy na nowy cykl zawodów w pobliżu Krakowa - fajne miejscówki - brak opłaty startowej - wysokie nagrody - zagrycha w cenie (:-)) zapraszamy na stronę www.ligarowerowa.malopolska.pl oraz fecebooka
gdy Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 o jakich waznych badaniach mowa w regulaminie ( mam na mysli ludzi bez licencji ) ?
pasieczkin Napisano 23 Lipca 2015 Autor Napisano 23 Lipca 2015 jak nie masz badań to wypełnia się zapewne oświadczenie iż jest się zdrowym. Głownie takie oświadczenia wypełnia rodzic niepełnoletniego jest już na stronie opis trasy w Gdowie. Trasa łatwa i przyjemna - dla każdego .. a i tak wygra najlepszy :-)
kallinakarolina Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Jak jest ze startem kobiet bez licencji? Też o 13:30 czy z kobietkami o 11? Można ew. mimo iż nie ma się tej licencji startować o 11?
pasieczkin Napisano 30 Lipca 2015 Autor Napisano 30 Lipca 2015 to już chyba trza było by zapytać sędziów czy puścili by o 11 ale mi się wydaje że niestety chyba nie
pasieczkin Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 W sobotę zapraszamy do Pcimia - a przy okazji na zawodach w Pcimiu : OTWARTE MISTRZOSTWA MAŁOPOLSKISŁUŻB MUNDUROWYCH W KOLARSTWIE GÓRSKIM (MTB) - zapraszamy !!! - regulamin: http://www.ligarowerowa.malopolska.pl/?p=163
Poochaty Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Pasieczkin, czy na tego typu zawodach każdy może wystartować? Tzn. Jak mam kaprys wziąć mój brzuch i przetyrać na końcu peletonu, to też mogę? Bez licencji, bez niczego?
pasieczkin Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 oczywiście każdy. Prócz kategorii z licencjami są kategorie amatorskie każdy i to za darmo !! - mało gdzie tak jest
Poochaty Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 A czy ja dobrze widzę, że 2/3 trasy w pcimiu biegnie po asfalcie? W Głogoczowie widziałem zawody z zakopianki, jak jechałem w gorce
pasieczkin Napisano 23 Września 2015 Autor Napisano 23 Września 2015 sporo asfaltu :-(. nie mam na to wpływu niestety
porcelanowy Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 Powitoł 04.10.2015 - Myślenice: OTWARTE MISTRZOSTWA MAŁOPOLSKI PRACOWNIKÓW SAMORZĄDOWYCH I PRACOWNIKÓW OŚWIATYW KOLARSTWIE GÓRSKIM (MTB)(...)SPOSÓB PRZEPROWADZENIA ZAWODÓW:Wyścig odbędzie się, ze startu wspólnego, na rundach o dł. około 3 km.Zwycięzcą zostanie ten kto przejedzie linię mety jako pierwszy i uzyska najlepszy czas. Długość trasy to nie pomyłka? Może jakieś "zero" za trójką (bez przecinka) się zapodziało? Siedzę za biurkiem, ale myślę, że dam radę przejechać więcej
pasieczkin Napisano 29 Września 2015 Autor Napisano 29 Września 2015 rundach - więc sądzę że nie będzie jedna :-) - zresztą to xc nie maraton
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.