Skocz do zawartości
  • 0

Kupno roweru trekingowego do 4000 zł

Gość Dawid

Pytanie

Napisano

Witam użytkowników forum rowerowego.

Proszę Was o radę, jaki kupić rower trekingowy, do 4000 zł. Do tej pory jeździłem rowerem Baracuda, również trekingowym(rama aluminiowa, dynamo w piaście, tylna przerzutka Shimano Deore, kupionym w 2005 roku, służył mi długo i byłem z niego bardzo zadowolony. Znalazłem kupca, za połowę wartości początkowej i w efekcie poszukuję nowego, dobrego sprzętu, na długie lata. 

Moje wyprawy to jazda po mieście oraz weekendowe wyprawy z żoną za miasto. Nasza ulubiona trasa to 70- kilometrowa trasa, wśród lasów(droga asfaltowa/kamienie), bardzo spokojna i relaksująca, ale również i inne trasy. 

Wstępnie zastanawiam się nad Trekiem T300 oraz UNIBIKE 2015 GLOBETROTTER GTS. Obydwa za cenę 3999 zł.

Jeżeli macie jakieś inne ciekawe modele na myśli, to proszę o podzielenie się swoją bogatą wiedzą. Jestem również ciekawy opinii na temat dwóch powyższych modeli. Trek moim zdaniem ma gorszy osprzęt, ale może za to jest lepiej wykonany. Czekam na wypowiedzi.

Pozdrawiam,

Dawid.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...