asus111 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam, Chciałbym zapytac czy ten zegarek nada sie na jazdę rowerową cross kellys clif 50 2014 Czy spelni wymagania rowerzysty . Prosze o wasze opinie moze któś taki posiada Proszę takze o ocenę real czy fake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jesli uwazasz ze zegarek rowerzysty powinien pokazywac czas to jak najbardziej jest okej Jest to niestety podrobka, gorna wskazowka jest przyklejona, takie zegarki na ali to koszt 70zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Kellys? To nie bardzo sie nada. Już prędzej na meridę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Kellys? To nie bardzo sie nada. Już prędzej na meridę. Wiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko90 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Mam taki oryginalny w kolorze czarnym. Jeśli chodzi o wskazywanie czasu to cyfrowy wyświetlacz jest mało czytelny. Światełko nie oświetla równomiernie tarczy co jest sporym minusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmilB81 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ja mam gshock g7700 i jestem bardzo zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To jest fake. Za 10 $ możesz już taki mieć. Ale tak jak napisał kolega wczesnej to zegarek zdecydowanie na Meridę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No no. Ja mam Meride i nie mam takiego zegarka. I co ja teraz zrobię. Nie dobrze. Chyba bede musiał sobie taki kupić Teraz mam stary zegarek Poljot produkcji ZSRR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.