GumowyMaterac Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 Witam. Chcę sobie w końcu złożyc konkretniejszy rower all montain/enduro, do tej pory smigałem na marketowych gotowcach i czas na cos mocniejszego. Zastanawiałem się nad kupnem ramy Dartmoora Hornet lub Primal ale... , mam okazje kupic w dobrej cenie ramę NS'a Surge, posiadam amortyzator Marzocchi DJ3 2015 ze skokiem 100mm i zastanawiam się czy nie bęzie problemu z geometrią?. Przyznam się, że nie mam doświadczenia za bardzo w tym temacie;) Mój wzrost to 184cm, rozmiar ramy L , posiadam jeszcze nowe opony MAXXIS HIGH ROLLER 26x2,5 i dętki MAXXIS DH 24X2,5/2,7 Schrader AV i pod te oponki chce złożyć koła.
Root Admin Mieciu Napisano 26 Czerwca 2015 Root Admin Napisano 26 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.