deejwid Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam, polecicie jakiś pulsometr, najlepiej opaske która będzie łączyła się z endomondo i pokazywała tętno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 biedronkowy za 69 pln po bluetooth'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejwid Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jest teraz w biedronce moze taki pulsometr? To jest w formie opaski na reke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jest w formie opaski jak każda inna na klatkę, w Gdańsku coś słabo im schodził i widziałem nawet po 45, a pewnie jeszcze taniej będzie Na wioskach w biedrach wiem z doświadczenia że jak zajeżdżałem to za grosze rzeczy był bo zalegały im dwa miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejwid Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A moze lepszy by byl taki na reke? moze jakis garmin by byl fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Smartfon z ANT+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A moze lepszy by byl taki na reke? moze jakis garmin by byl fajny Ale garminy też są na klatę i do tego na ant+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejwid Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tak, mam ant+ Wolalbym chyba jednak cos na reke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jaki budżet na tą przyjemność masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejwid Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Tak w granicach 300-400 zl najlepiej. Za wiecej mysle ze mi niepotrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jeżeli jednak zdecydujesz się na coś na klatę to ja polecam: http://www.eazymut.pl/mapy-i-akcesoria-gps/208-czujnik-tetna-premium.html Jak i również stronę EAZYMUT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Za 400zł to jak chcesz, to kupisz nawet SmartWatch'a z pulsometrem.Samsung Galaxy Gear bodajże ma, czy Galaxy Fit.Ale nie wiem jak prawidłowy pomiar z nich jest, byś musiał poczytać, tylko taką sugestię podrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Również polecam pasek Garmina, to co zapodał użytkownik @cinek1987cinek. W przyszłości zakupisz zegarek z GPS i porządny pasek jak znalazł. Poza tym pulsometry naręczne są mniej precyzyjne niż te klasyczne mierzące puls z klatki piersiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.