Majkel94 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam, chce odnowic swojego mmb3 cos w taki klimat: czy ktos ktos zna sie na czesciach i ogolnie rowerach moze mi powiedziec czy to sa zwykle kola 20 cali jak do takich skladakow ? i czy te opony sa jakies szersze czy te czarne fele robią takie złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPK Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Fajnie zrobiony. Moim zdaniem to standardowe obręcze i takie same opony, może ciut szersze. Miałem kiedyś podobnego, ale ze wzgledu na moje szaleństwa nie wytrzymała rama i poszedł na żyletki. Pzdr P.S. Patrzac na zdjecie powyzej żałuje że poszedł na przetop...... :-( Edytowane 25 Czerwca 2015 przez JPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagodek Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Mam takiego w oryginalnym stanie. Jak wrócę z roboty to zejde do piwnicy i spieszę ci wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel94 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 a jakie oponki polecacie zeby moglo to wygladac podobnie? ;d bo jest taki wybor na necie ze zglupialem i nie wiem co mial bym wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi