matinek Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 Witam potrzeboje stopke do roweru chcialbym taka mocowana po srodku roweru ale nie mam tej takiej blaszki z otwoprem na sarube do przykrecenia chyba bdzie woiadomo co mam na mysli. Mam tylko w rurce poprzecznej otwor i tak sie zastanawiam czy cos sie zxnajdzie gotowego czy musze cos kombinowac. Bo wymyslilem ze podloze blaszke kat 90stopni i przykrece do tej rorki ale nie wiem czy to rozwiazanie bedzie dobre. ?
zekker Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 Są stopki niewymagające otworu, po prostu łapią ramę na zasadzie imadła. Np. http://velo.pl/czesci/podporki/accent/classic-2
matinek Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Dzieki a lapia za jedna z jednej strony czy za dwie bo tak n a oko ciezko okreslic jaka szerokosc ma a blaszka przy tej stopce bo rozwiazanie faktycznie dobre by bylo ale jak zlapalo by bylko za jedna to moglo by sie przekrecac jakos wydaje mi sie. A i jeszcze nie porysuje to ramy mqa jakies gumowe podkladki ? To praltycznie wtychodzi ze kazda stopke taka mozna by zalozyc ? dokladajac tylko gorna blaszke. Znalazlem zdjecie na forum jak ktos mial cos takiego i niby lapie za dwie wiec myske ze bedzie to ok tylko jeszce pytanko czym sie roznia stopki clasic od classic 2 procz regulacji wysokosci ? chyba troszke gorna blaszke ma wieksza bo niby regulacja nie jest chyba az tak potrzebna .
GoLYone Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 @matinek Postaraj się pisać poprawnie, bo strasznie ciężko się to czyta..
matinek Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Napisano 26 Czerwca 2015 Pisze lewa reka chodz nie jestem leworeczny ale postaram sie lepiej. Wsumie zdecyduje sie na ta z linku lub zwykla wersje nieregulowana wiec wsumie temat zamknac mozna dzieki za pomoc zekker.
zekker Napisano 26 Czerwca 2015 Napisano 26 Czerwca 2015 To popatrz jeszcze na Central, trochę droższa ale w takiej (montowanej na dolną rurkę tylnego trójkąta) nie zgubiłem końcówki, a w Classicu i podobnych nie raz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.