porcelanowy Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 Powitoł Dalsze czyszczenie szafy Na wylocie rowerowa kurtka przeciwdeszczowa Stormberg Styrke Regenjacke - nylon ripstop + siatka w środku. Nie mogę znaleźć opisu w naszym języku. Niemiecki to najbliżej co mam (patrz linka). Fajna, ale trafiłem biemme bardziej w moim rozmiarze i ta idzie do ludzi Linka do producenta: http://www.stormberg.com/de/styrke-regenjacke.html#12329 Wymiary (bez naciągania): - szerokość pod pachami - 58cm; - długość rękawa od pachy - 62cm; - długość rękawa od stójki - 85cm; - długość zamka - 69cm; - długość kurtki od tyłu - 92cm. Stan oceniam na dobry+ w porywach do bdb-. Wyglądała na mało jeżdżoną jak przyszła (bez śladów używania), u mnie na 5-6 leśnych wypadach zimowych i jedyne czego się nabawiła to ciemniejsze pozostałości po otarciach o drzewa (próbowałem złapać na fotkach, mało widać). Nie testowana w deszczu bo w deszczu nie jeżdżę Śnieg i wiatr (mocny nawet) wytrzymała. Wszystko co ma mieć jest i działa - kieszonka z przodu (siatka od wewnątrz) i kieszeń na plecach; - zamki bryzgoszczelne YKK: główny, kieszonka z przodu, kieszonka na plecach; - odblaski świecą i nie odłażą; - mankiety ściągane gumką i rzepem; - kołnierz ściągany sznurkiem ze stoperem; - wzmocnienia z cordury od łokcia do dłoni. Fotki - tak odbija przy lekkim doświetleniu flashem: Wstawki wzmacniającej cordury na rękawach: Środek z dodatkową sucha kieszenią na telkę: Siakieś enwiromentfrendly naszywki Brud po otarciach o krórych mówiłem - mało i trudno wyłapać, ale są: Za kurtkę chciałbym 60 złotych - przesyłka priorytetowa w cenie. Koszulki - te co kiedyś wrzucałem. Coś je zeżarło... mam nadzieję że nie mod Używane, na Krupówkach nie zagwiazdorzysz ale posłużą jeszcze długo. Under Armour - damska S/M (Żonka niestety wyrosła ), nie wygląda ale jest intensywnie czerwona (trzecie zdjęcie) Stan oceniam na 3+ => 4: bez rozpruć i rozdarć, z meszkiem w jednym miejscu na plecach (od rzepa; widać na fotce). Wymiary bez rozciągania: - szerokość na dole: 30cm - szerokość pod pachami: 39cm - długość z tyłu: 59cm Under Armour - męska S/M, czarna, z jakiegoś "iwentu." Stano oceniam na 3+ => 4: bez rozpruć i rozdarć, lekkie zaciągnięcia w kilku miejscach od gałęzi. Wymiary bez rozciągania: - szerokość na dole: 45 - szerokość pod pachami: 49 - długość z tyłu: 67cm Karrimor - rozmiar L, ciemnogranatowa z małymi odblaskami przy jasnych wstawkach. Stano oceniam na 4: bez rozpruć i rozdarć, po prostu widać, że używana. Wymiary bez rozciągania: - długość rękawa od pachy: 52cm - długość rękawa od szyi: 77cm - szerokość na dole: 57cm - szerokość pod pachami: 58cm - długość z tyłu: 70cm Wszystkie koszulki po 7,5zł plus wysyłka. Przy braniu z kurtką nic nie doliczamy, niezależnie od liczby kupowanych koszulek. Przy braniu osobno doliczamy 7,5zł, niezależnie od liczby kupowanych koszulek Dziękuję i zapraszam.
Root Admin Mieciu Napisano 17 Lipca 2015 Root Admin Napisano 17 Lipca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.