FP2 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Powtórzę swój dawny post w trochę przystępniejszy i krótszy sposób: czy byłby ktoś chętny na wyjazd w lipcu albo sierpniu do Transylwanii na około tydzień? Tyle zasadniczego tematu. Teraz szczegóły: - jest nas 2: ja (chcę zabrać szosę) i mój kumpel filozof (chce zabrać aparat fotograficzny i jakieś dzieło Platona). Czyli inaczej mówiąc, rowerzystą jestem tylko ja, on filozofuje, rozmyśla, robi artystyczne foty, duma nad życiem i zadaje sobie pytania egzystencjalne. Taki typ, nic nie poradzę. - chcemy, aby wyjazd NIE był stricte wyjazdem rowerowym. Ma to być wyjazd turystyczno-krajoznawczy, którego jednak priorytetem będzie przejazd rowerem Transalpiną i Transfogarską. - cała reszta pobytu to klasyczne zwiedzanie Transylwanii: Sibiu, Salina Turda, zamki Drakuli, itd. Wieczorami pogaduszki, puszczanie oka do dziewczyn, pizza, grill, takie tam relaksowanie się. I tylko po jednym piwie na 4, bo więcej to ryzyko, a piwska można się nażłopać po powrocie do Polski. - chcemy jechać wypożyczonym samochodem. (jakiś Renault Trafic czy coś w tym stylu, zależy od liczby osób ) - szukamy co najmniej 2 chętnych osób. I tu absolutnie ważna sprawa: przynajmniej jedna z tych osób (ale najlepiej obydwie) musiałyby mieć prawo jazdy, bo my nie mamy... Takie z nas ciamajdy życiowe.... Bez kierowcy ani rusz. No cóż, w życiu i tak bywa. No i to by było chyba na tyle. Jeśli sobie coś przypomnę albo jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę walić prosto z mostu, bo strasznie nam na tym wyjeździe (i znalezieniu kierowcy) zależy. Może jeszcze tylko dodam, że my już tam byliśmy kiedyś, mniej więcej mamy rozeznanie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FP2 Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dodam jedną rzecz: wyjazd miałby się odbyć z któregoś z miast Podkarpacia (najlepiej Rzeszów albo Przemyśl, ale niekoniecznie) albo z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.