Stormblast Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam Potrzebuję w miarę szybkiej podpowiedzi w wyborze w/w rowerów,zatem do rzeczy. Mogę kupić Scotta Aspecta 940 2015 za 2200 zł i Cube Attention SL 2014 za 2900 tylko czy warto w tym przypadku dopłacać te 700 zł ponieważ nie jestem super zapaleńcem a jedynie chcę mieć górala na kołach 29 i śmigać więcej w terenie do którego coraz bardziej mnie ciągnie. Ciekaw jestem waszych opinii i podpowiedzi gdyż na MTB znam się tak sobie,ale zdaję sobie jednocześnie doskonale sprawę ze Cube jest rowerem co najmniej o klasę wyższym i czy ową różnicę odczuję na każdym kroku bo te 700 zł nie jest dla mnie wielkim problemem. Dodam tylko że śmigałem na Scocie na Cube się przymierzałem i tu wygodniejszy minimalnie jest Cube,posiadam crosowego Cuba i geometria tej marki mi odpowiada,Scott też ok ale chyba bym musiał się do niego troszkę dostosować. Mam 176 cm 82 noga obydwa modele M Scott Aspect 940:http://www.scott.pl/produkt/168/518/rower-aspect-940-kolor-1/ Cube Attention SL http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/mtb_29er_hardtail/cube/37902/attention_sl _29/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Popraw temat bo wyląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormblast Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 co poprawić i w jakim celu?czy pytanie było zbyt trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) [..]? Edytowane 26 Czerwca 2015 przez cr4zylucky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormblast Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 nie widzę opcji edytuj Panie wszechwiedzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antioedipus Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Suntour XCM to kowadło, okropna sprawa, nie bierz niczego z tym amorem - 20% frajdy z jazdy mniej. Na pewno odczujesz róznicę "na każdym kroku" biorąc coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi