Pyton000 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Siemacie. Z racji przeprowadzki jakiś czas temu do Ełku szukam ludzi z którymi można zorganizować sobie małe wypady na nie wielkie trasy (tak ok 30-40 km). Zresztą wszystko jest do dogadania. Mój sprzęt macie w profilu (Cross) więc trasy raczej szosowo szutrowe lub inne twardsze powierzchnie Wpisujcie się a może uda nam się pojeździć, w grupie raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agata1234 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Cześć, Jestem jak najbardziej za Wokół Ełku,praktycznie z każdej strony są fajne trasy. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ha, no to jedna osoba już jest Ktoś jeszcze ? @Agata1234 czym jeździsz, i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natsky Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Mam nadzieję, że znalazłeś forumowego kompana do jazdy, bo raczej nic nie degraduje człowieka jak płonne zapewnienia drugiego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.