jasinski21444 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Cześć . Mam następujący problem . Podczas próby wrzucenia nowego zdjęcia do mojej galerii wyskakuje komunikat o tym że wystąpił błąd podczas wysyłania " Błąd Serwer wykrył bład podczas wysyłania " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Mam to samo, dodaję screenshota. Zdjęcie, które chcę załadować do galerii ma 378 KB i wymiary 1470x1100, format JPG. Innych też nie chce łyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Mi mowi, że: Rozmiar pliku zdjęcia jest za duży. Maksymalny dozwolony rozmiar to: 500KB. A plik ma ok. 200KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Września 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Września 2015 sprawdźcie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nie mogę dodać zdjęć: Komunikaty: "Możesz korzystać z Wysyłanie plików nie jest dozwolone dostępnego limitu miejsca na załączniki (maksymalny rozmiar pojedynczego pliku to 2 MB)" "Limit załączników został wyczerpany" O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Października 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Spróbuj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Bez zmian. "Wysyłanie zakończone niepowodzeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Października 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Października 2015 faktycznie, już jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.