Skocz do zawartości

[Mostek] Lazaro Integral V2

Minutnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tylko wydaje mi sie że taka mało wygodna pozycja (za bardzo wyciągnięta) raczej kręgosłupowi nie pomaga

I to jest klucz - wydaje ci się ...   No chyba że masz wyjątkowo krótkie ręce - to rzeczywiście możesz za bardzo "leżeć" na ramie ...

Tak samo jak alfie i omedze chyba się pomylił cross z trekkingiem .. Ale jak się za dużo pisze to się może zdarzyć  :icon_lol:

Napisano

Tacy jak ty, nie powinni się w niektórych tematach wypowiadać. Lazaro ma po prostu dziwaczną geometrię jak na rower crossowy.

Napisano

Może emeryci powinni zacząć coś brać ??

Proponuję żebyś uważał na język  - osobiste wycieczki nie bardzo są na miejscu - ale jak to lubisz to nie pozostanę dłużny - tego bądź pewien :)

Napisano

Wiesz ja indywidulanie podałem swoje "parametry" w emailu sprzedawcy Lazaro i zapewniał mnie że tylko i wyłącznie 19" będzie najlepszym wyborem no i mu zaufałem.. w sumie to mam mieszane uczucia czy dobrze mi doradził czy nie bo jeździ mi się wygodnie oprócz tego wyciągania się do kierownicy ale z drugiej strony z wysokości rower jest ok bo jajka mi się nie tłuką ani nic z tych rzeczy

i wogóle skąd ten mit że regulowany mostek zacznie skrzypieć? Pytałem znajomego który ma regulowany 2 lata juz i mówi że jemu nic nie skrzypi i że to zwykła bujda

Napisano

Pewnie zależy od jakości mostka i typu jazdy. Nikt myślący nie poleci takiego mostka do MTB wykorzystywanego zgodnie z przeznaczeniem, ale do crossa/trekinga/mieszczucha czemu nie.

Napisano

No ja akurat miałem często styczność z posiadaczami skrzypiących/samorozkręcających mostków regulowanymi w crossach.

Ale możesz też zadać pytanie na forum, zobaczymy jakie będą odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...