Gość PiotrK Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Witam, Po zakupie roweru przyszedł czas na na zakup zabezpieczenia rowerowego, najlepiej aby było dobre i tanie, ale takich to raczej nie ma ;-) Przedział cenowy to ok. 300 zł, ale jeżeli jest coś naprawdę wartego swojej ceny to też może być. Moje pytanie, czy różnica w zabezpieczeniach Abus bordo 6500 i Trelock fs 500 jest spora ? Czy uda mi się spiąć nimi dwa rowery ? Ostatnie pytanie, czy np. nie lepiej kupić coś tańszego np. Trelock fs455, abus bordo 6000 ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mado Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Od dzisiaj nie wiem czy warto inwestować w coś dobrego.Właśnie dzisiaj zwinęli mi w nocy rower przypięty łańcuchem Abusa(niby solidny ale nie na złodzieja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość PiotrK
Witam,
Po zakupie roweru przyszedł czas na na zakup zabezpieczenia rowerowego, najlepiej aby było dobre i tanie, ale takich to raczej nie ma ;-)
Przedział cenowy to ok. 300 zł, ale jeżeli jest coś naprawdę wartego swojej ceny to też może być.
Moje pytanie, czy różnica w zabezpieczeniach Abus bordo 6500 i Trelock fs 500 jest spora ?
Czy uda mi się spiąć nimi dwa rowery ?
Ostatnie pytanie, czy np. nie lepiej kupić coś tańszego np. Trelock fs455, abus bordo 6000 ?
Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.