Gość PiotrK Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Witam, Po zakupie roweru przyszedł czas na na zakup zabezpieczenia rowerowego, najlepiej aby było dobre i tanie, ale takich to raczej nie ma ;-) Przedział cenowy to ok. 300 zł, ale jeżeli jest coś naprawdę wartego swojej ceny to też może być. Moje pytanie, czy różnica w zabezpieczeniach Abus bordo 6500 i Trelock fs 500 jest spora ? Czy uda mi się spiąć nimi dwa rowery ? Ostatnie pytanie, czy np. nie lepiej kupić coś tańszego np. Trelock fs455, abus bordo 6000 ? Pozdrawiam
Gość Mado Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Od dzisiaj nie wiem czy warto inwestować w coś dobrego.Właśnie dzisiaj zwinęli mi w nocy rower przypięty łańcuchem Abusa(niby solidny ale nie na złodzieja)
Pytanie
Gość PiotrK
Witam,
Po zakupie roweru przyszedł czas na na zakup zabezpieczenia rowerowego, najlepiej aby było dobre i tanie, ale takich to raczej nie ma ;-)
Przedział cenowy to ok. 300 zł, ale jeżeli jest coś naprawdę wartego swojej ceny to też może być.
Moje pytanie, czy różnica w zabezpieczeniach Abus bordo 6500 i Trelock fs 500 jest spora ?
Czy uda mi się spiąć nimi dwa rowery ?
Ostatnie pytanie, czy np. nie lepiej kupić coś tańszego np. Trelock fs455, abus bordo 6000 ?
Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.