Skocz do zawartości

[łańcuch] który wybrać?

Biker92

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Może sie podłącze do tematu <_<

Po przewertowaniu forum wybór padł na zestaw: Kaseta Sram PC 970+ łańcuch PC 951 - 149,00zł

Tylko niemoge znależść na forum żadnych opini o tym łańcuchu. Trochę sie pogubiłem:

Łańcuch Sram PC-970

Łańcuch Sram PC-951

Jak do tych łańcuchów ma się łańcuch Sram PC-59 ? Czy to poprzednik pc-951 i który mi polecacie do wymienionej przezemnie kasety?

Może sie podłącze do tematu :(

Po przewertowaniu forum wybór padł na zestaw: Kaseta Sram PC 970+ łańcuch PC 951 - 149,00zł

Tylko niemoge znależść na forum żadnych opini o tym łańcuchu. Trochę sie pogubiłem:

Łańcuch Sram PC-970

Łańcuch Sram PC-951

Jak do tych łańcuchów ma się łańcuch Sram PC-59 ? Czy to poprzednik pc-951 i który mi polecacie do wymienionej przezemnie kasety?

witam. na chwile obecną posiadam kasete XT i dwa łancuchy PC-970 i PC-59 jak na razie zrobiłem na tym zestawie 3500 z czego na pc970 tylko okolo 1200 wedlug mioch doswiadczen jest duzo gorszy od PC59

pod wzgledem rozciągania 970 troche lepiej pracowal ale krocej kaseta jeszcze zyje chociaz widac na niej oznaki lekkiego zuzycia zabek2i3 najbardziej

• 1 miesiąc temu...

Ja przy ~4000km założyłem nowy łańcuch do PG-970 i nie przeskakiwało na żadnym biegu! Nie wiem, jakim cudem, ale tak było; ten nowy łańcuch to był PC-59 :D

I jak się sprawuje ten nowy?

O ile dobrze pamiętam jeździłeś na jakimś z wyższej grupy (890 hollow pin bodajże) - jest jakaś zauważalna różnica w pracy napędu??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...