Memphis83 Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Cześć, jak w temacie- szukam roweru MTB do 3-3,5 tyś, tylko nowe wchodzą w grę. Aktualnie mam już bardzo wysłużonego Kellysa Salamandra, rama 21 cali, deore/alivio. Mam 183 cm wzrostu, 80kg, nóg nie mierzyłem ale raczej dłuższe Aktualny Kellys jest w sam raz ale mam wrażenie, że większy o cal też byłby ok. Przede wszystkim poproszę Was o rady, czy pozostać przy kołach 26", czy kupić coś większego? Mnie kusi bardzo koło 29" ale zaznaczam, że nie miałem jeszcze okazji na takich jeździć. 27,5" byłoby chyba idealne. Teren w jakim jeżdżę jest bardzo zróżnicowany ale rower kupuję pod kątem jazdy po lesie, rajdów mtb. Baaardzo się w to wkręciłem ostatnio. Myślałem nad Krossem level A6? Natomiast moja wiedza rowerowa zakończyła się w momencie zakupu Kellysa, zatem mile widziane wszystkie propozycje, porady. Z góry dziękuję za pomoc.
Root Admin Mieciu Napisano 25 Czerwca 2015 Root Admin Napisano 25 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.