Gość Artur Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Witajcie, mam 2 pytania o liczniki firmy Sigma: Który z liczników zlicza prędkość powyżej 100 km/h? Który z liczników nie ma funkcji autoprzewijania, lub funkcja ta jest opcjonalna, tzn. może cały czas pokazywać jeden wybrany ekran? Chodzi o najtańsze, przewodowe liczniki. Czy np. Speedmaster 5000 spełnia powyższe warunki? pzdr
SklepeBike_pl Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 Można zapytac po co Ci prędkość powyżej 100km/h na zwykłym liczniku rowerowym? Zamierzasz osiągnąć w jakiś sposób taką prędkość? Nie bardzo rozumiem,wiec czekamy na szczegóły. Jaki budżet mozesz przeznaczyć na zakup licznika?
slaweuszek Napisano 25 Czerwca 2015 Napisano 25 Czerwca 2015 Speedmaster ma funkcję AUTOPRZEWIJANIE opcjonalnie, czyli nie musi być ona włączona. Co do prędkości powyżej 100km/h ... nie latałem tak szybko.
Pytanie
Gość Artur
Witajcie, mam 2 pytania o liczniki firmy Sigma:
Który z liczników zlicza prędkość powyżej 100 km/h?
Który z liczników nie ma funkcji autoprzewijania, lub funkcja ta jest opcjonalna, tzn. może cały czas pokazywać jeden wybrany ekran?
Chodzi o najtańsze, przewodowe liczniki. Czy np. Speedmaster 5000 spełnia powyższe warunki?
pzdr
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.