Gość HydraulicznyCyborg Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 A ciekawe czy jest aluminiowe bo u mnie jeszcze ze stali jest rura sterowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosoj Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Z tym spawaniem to taki żarcik był piszą, że rura jest aluminiowa i ma 14,5cm (trochę mało się wydaje) jak zmierzyć ile potrzebuję? (długość główki + grubość mostka - chyba dobrze kombinuję?), czy może lepiej wyjąć stary widelec i zmierzyć dokładnie? w razie gdyby było za mało - czy jest jakiś sposób, żeby wymienić całą rurę, czy połączenie z koroną jest na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Długość główki + szerokość mostka + co najmniej jedna podkładka między sterami, a mostkiem (może być nawet 1mm). Opcjonalnie stery jeśli masz zewnętrzne. Najlepiej wyciagnij obecny, zmierz i odejmij resztę podkładek. 14,5cm to bardzo mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 w razie gdyby było za mało - czy jest jakiś sposób, żeby wymienić całą rurę, czy połączenie z koroną jest na stałe? yyy... no raczej nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosoj Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 znalazłem taki temat [przedłużacz rury sterowej] przedłużacz za krótkiej rury sterowej(sorki nie wiem jeszcze jak wkleić linka) ale oczywiście zacznę od dokładnego zmierzenia dzięki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wymiana sterówki w Activia ; Gliwice. Ale ta Reba za taką kwotę, to średni interes moim zdaniem. Lepiej używaną w dobrym stanie + zmiana koła i przedniego hamulca, jeśli już chcesz wydać około tysiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.