Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam ! Mam okazje kupić praktycznie nowego Sr suntour Epicon , stan idealny , zadnych rysek. -140mm skoku -tłumienie olejowe-regulacja tłumienia powrotu -regulacja twardosci powietrzem -blokada skoku na koronie widelca -medium ściskane:powietrze (nie mam pojęcia co to znaczy ) Przeznaczeniem jego ma byc lekki fr czyli hopki niewielkie , stepy itp. Jego cena wydaje sie całkiem przyzwoita , 320 zł .Po zakupie przeszedłby mały tuning Co o tym sądzicie ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zlota anoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zlota anoda? Czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Hm to nie warto, zapytaj kolegi ACTIVIA dlaczego, wszystko Ci wytlumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Do 400zł i tak się nic innego sensownego nie kupi w sumie, wszystko kwestia budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Niby tak... Ale widzialem gdzies ostatnio w dobrym stanie Epicona juz ze zlota anoda gdzies kolo 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Do 400zł i tak się nic innego sensownego nie kupi w sumie, wszystko kwestia budżetu. Mam jeszcze mozliwosc kupna takiego tylko złote anody NO POGO SR Suntour Epicon X1 TA L350 za 420pln... Ogólnie polowałem na coś do 550 zł ale nic nie mogłem ogarnąć a jak juz miałem okazje to mało kto chciał mi pomoc więc dużo takich ofert mi już znikło sprzed nosa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zapytaj jeszcze u Activi, moze sklei Ci jakiegos fajnego Epicona w tym budzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie koniecznie musi być to Epicon .. Szukam czegoś pod fr , tak jak pisałem. Dużo o drop off'ie slyszałem , że ladnie wygarnia nierówności i można go dostac w miare przystępnej cenie jeszcze Prócze tego każdy pisze co innego o każdym amortyzatorze i tak mieszają w tych głowach ... więc bez zbędnego gadania wolę znaleźć cos tanszego bo moją przygode z fr dopiero zanczynam więc tez nie ma co pakowac nie wiadomo jakiej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Niech sie jeszcze wypowiedza ludzie ktorzy maja pojecie o FR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zapytaj jeszcze u Activi, moze sklei Ci jakiegos fajnego Epicona w tym budzecie Co miałeś na myśli pisząc ,,sklei,,? róznie to odbieram // z moich okolic taka trasa , nic wiecej nie chcę wole juz zakatowac amortyzator tanszy moim bez umyslnym (na mysli mam 0 doświadczenie ) skakaniem niż pózniej płakac nad czyms bardziej wartosciowym takze mysle ze epicon by wystarczył , zmieniłbym olej na 2,5W czy cos ten deseń , nasmarował i było by ok na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tzn zlozy cos fajnego Jest dystrybutorem marki SR wiec jesli go zapytasz to wszystko Ci wylumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No dobra , to dzięki wam za pomoc i odezwę się jak coś ruszy i jeszcze raz ... ACTIVIA , tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zacznijmy może od tego, że zdecydowałbyś się na jeden temat i tam ciągnął wątek. Dwa, Epicon to widelec XC/AM. Do FR się nie nadaje. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zacznijmy może od tego, że zdecydowałbyś się na jeden temat i tam ciągnął wątek. uważam za temat zamknięty Dwa, Epicon to widelec XC/AM. Do FR się nie nadaje. I tyle. Więc da się cos znaleźć w cenie 500zł wogole do fr ? zawsze ktoś musi dać swoją opinie i strasznie mieszacie w głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi