mariusz10 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam Poszukuję bluzy, na okres letni którą bez problemu spakuje do tylnej kieszeni w koszulce. Kurtkę przeciwdeszczową posiadam, ale tym razem chodzi mi o bluzę. Kwotę jaką chcę na to przeznaczyć to max 200zł. Ktoś może coś sprawdzonego polecić? Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czy dzisiaj jest 1 kwietnia? hmm Powodzenia w szukaniu, swoją drogą bardzo duża ta twoja tylna kieszonka, że chcesz tam bluzę zapakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz10 Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 kolego, daruj sobie ironiczne odpowiedzi, skoro nie masz odpowiedniej wiedzy.. Koszulki mam standardowe, już jedną taką bluzę posiadam, jak bym wiedział że takich nie ma, to bym nie zakładał takiego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.