armind Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam, poszukuje licznika dobrego i czytelnego w cenie do 100 zł do roweru Kross Hexagon x5. Wymagania moje to tylko aby był dobry i czytelny. Myśle ze przewodowy starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Czyli jak największe znaki, a funkcji niekoniecznie wiele? VDO serii M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 proponuję zainwestować w binokle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Witam, poszukuje licznika dobrego i czytelnego w cenie do 100 zł do roweru Kross Hexagon x5. Wymagania moje to tylko aby był dobry i czytelny. Myśle ze przewodowy starczy. A taki? http://www.cyklotur.com/akcesoria/liczniki-rowerowe/bezprzewodowe/p,licznik-rowerowy-kls-track-10-kellys,463850.html - widze, że nawet ma termometr Kross http://www.cyklotur.com/akcesoria/liczniki-rowerowe/przewodowe/p,licznik-krc-307-czarno-czerwony-kross,435576.html jakoś ma za długie te cyfry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karsto1982 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 wow z tego posta wnioskuje ze licznik jest wazniejszy niz dobrze dobrane okulary lub soczewki.mam nadzieje ze sie myle bo jesli nie to bedzisz zagrozeniem na drodze dla innych. I tak jak jeden kolega odpisal zainwestuj w dobre okulary lub soczewki a na licznik dozbierasz sobie pozniej i bedziesz mial pewnosc ze przezyjesz na drodze choc nie bedziesz wiedzial jak szybko jedziesz, badz tez jesli wybierzez licznik mozesz nie przezyc ale za to ze swiadomoscia jak szybko krecily ci sie kola. Zastanow sie troszke na tym co moze stac sie Tobie i innym na drodze jesli bedziesz niedowidzacym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel512 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tak jak kolega wspomniał wyżej VDO M1 mają największe wysokie cyfry zerknij : https://www.rowerystylowe.pl/p-5115/licznik-rowerowy-vdo-m1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armind Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nosze okulary, nie zawsze ubieram na rower bo to różnie bywa Małych liter, cyfr nie dowidzę. A tak to mogę bez okularów. Dlatego wole coś z większymi cyferkami a okulary nosze połówki. Także dobrze widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 · Ukryte przez Fenthin, 23 Czerwca 2015 - spam Ukryte przez Fenthin, 23 Czerwca 2015 - spam Proponuję dokupić dodatek do licznika w postaci szkła powiększającego Odnośnik do komentarza
swimfan Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Przy wyborze warto tez popatrzec na jakos wyswietlacza, czy nie odbija np w sloncu (tanie marketowe tez maja duze cyfry z tym ze z jakoscia wyswietlacza jest mizernie).Ja uzywam od wielu lat Catay i jest ok ale wielkich liter tam nie ma, Sigma tez ok .No chyba ze masz juz powazna wade to uchwyt rowerowy , smartfon i dowolna aplikacja z pomiarem predkosci(orientacyjna boz GPS a z tym bywa roznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nosze okulary, nie zawsze ubieram na rower bo to różnie bywa Małych liter, cyfr nie dowidzę. A tak to mogę bez okularów. Dlatego wole coś z większymi cyferkami a okulary nosze połówki. Także dobrze widzę Zaraz zaraz. To moze Ty jesteś dalekowidzem? W takim razie zakąłdanie okularów "do czytania" na rower jest bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.