Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
post-188581-0-91203800-1434986758_thumb.jpg

WItam, 

Dzisiaj w nocy między godziną 23 a 7 rano z osiedla na Wilczaku 18 (osiedle monitorowane!!) ukradziono mi rower z fotelikiem dla dziecka (szczyt braku empatii!)

Rower miał również koszyk z przodu - czarnego koloru. 

Cechy charakterystyczne to porysowana rama na wysokości gdzie jest montowanie utrzymujące siedzisko dla dziecka - na rurze pod siodełkiem. 

Rower Marki Kross Modo 1.0. - kolor biały, proszę o informację jeśli ktoś takowe posiada - 509789639. Przewidziana nagroda!

numer ramy C1H08378 i widelca: CD110914.

Dziękuję ślicznie.

Pozdrawiam 

Napisano

Czy ludzie się kiedyś nauczą, że na noc się roweru nie zostawia? Monitoring to żadne zabezpieczenie. Złodzieje kradną rowery w centrum miast w biały dzień przy ludziach i kamerach. 

Napisano

Rower stał na tej klatce w tym samym miejscu 2,5 roku, - tak jak i pozostałe; na piątym piętrze na dodatek i był przypięty, Nikt nie zostawia specjalnie roweru na pastwę złodzieja! 

Napisano

Rower trzyma się w domu. Mojemu bratu ciotecznemu ukradli z piwnicy tydzień po kupnie. Też nie był przecież zostawiony na pastwę losu złodziejowi. To jest łatwy łup, co 7 minut w Polsce jest kradziony rower. 

Napisano

Ja też, tym bardziej, że był używany bardzo często bo dojeżdżałam nim do pracy i odwoziłam dziecko do żłobka..., ale podejrzewam że ma już nowego właściciela.. 

Dzięki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.