MojeModo Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 WItam, Dzisiaj w nocy między godziną 23 a 7 rano z osiedla na Wilczaku 18 (osiedle monitorowane!!) ukradziono mi rower z fotelikiem dla dziecka (szczyt braku empatii!) Rower miał również koszyk z przodu - czarnego koloru. Cechy charakterystyczne to porysowana rama na wysokości gdzie jest montowanie utrzymujące siedzisko dla dziecka - na rurze pod siodełkiem. Rower Marki Kross Modo 1.0. - kolor biały, proszę o informację jeśli ktoś takowe posiada - 509789639. Przewidziana nagroda! numer ramy C1H08378 i widelca: CD110914. Dziękuję ślicznie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oneself Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Czy ludzie się kiedyś nauczą, że na noc się roweru nie zostawia? Monitoring to żadne zabezpieczenie. Złodzieje kradną rowery w centrum miast w biały dzień przy ludziach i kamerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MojeModo Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Rower stał na tej klatce w tym samym miejscu 2,5 roku, - tak jak i pozostałe; na piątym piętrze na dodatek i był przypięty, Nikt nie zostawia specjalnie roweru na pastwę złodzieja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oneself Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Rower trzyma się w domu. Mojemu bratu ciotecznemu ukradli z piwnicy tydzień po kupnie. Też nie był przecież zostawiony na pastwę losu złodziejowi. To jest łatwy łup, co 7 minut w Polsce jest kradziony rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MojeModo Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dziękuję za konstruktywny komentarz; z pewnością pomoże mi poszukiwaniach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nie dość, że człowiekowi zaje#######ali rower to jeszcze o zebrał [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MojeModo Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 no Widzisz nic nie poradzisz... ręce opadają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hszonszcz Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MojeModo Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ja też, tym bardziej, że był używany bardzo często bo dojeżdżałam nim do pracy i odwoziłam dziecko do żłobka..., ale podejrzewam że ma już nowego właściciela.. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi