szewka Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 czy ktoś z wrocławia lub okolic wybiera się na zlot FR.org? z chęcią bym się przyłączył bo samemu to lipa troszku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ja jadę z Kępna w czwartek rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Szewka jedziesz z Wrocławia? Kiedy i czym planujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ja sie zastanawiałem czw/pt... pociagiem do wrocka przyjade, pozniej do walbrzycha i jedliny gornej pociagami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Szewka PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.