Kowax Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Cześć wszystkim Mam ofertę kupna amortyzatora Marzocchi 55 tst ata2 2009 w cenie 550zł. Przeznaczeniem tego amortyzatora ma być lekki fr, hopki itp ... Czy warto dać za tego amorka taką kase ? Dodam że jestem początkującym i nie jestem wymagający :> Macie jeszcze jakieś inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 2009? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 to ja chyba nigdy nic nie znajdę ... chcę złożyc rower zaczynając od amortyzatora który będzie jedyną częscią używaną ,więc jak go nie mam to nie mam co zamawiać reszty grr:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi