Skocz do zawartości

Gdzie znajdę dłuższe podjazdy w Mazowieckim?

Nazwisko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie, chciałbym potrenować "wspinaczkę kolarską" na szosie ale wszędzie w okolicy płasko, jest tylko kilka krótkich wiaduktów. Zna ktoś jakieś fajne miejscówki np. w okolicach Warszawy?

Napisano

Zawsze mozesz 40 razy na Agrykole wjezdzać :), niby g.... ale w gorach sie przydaje:)

W dolinie Pilcy jest kilka podjazdow:), ale takie tam sobie:) o i  trzeba z 50 km zrobic aby sie 10 km nameczyć.

Ja jak sie przygotowalem w tamtym roku to zapodalem sobie Szydlowiec- Blizyn- Swinia Gora , tydzien treningu i tydzien odpoczywania i forma rosnie straszliwie :)- tam gdzie mazowieckie sie konczy :).

Teraz polzartem:) wiadukty nad S8 w Wawie są niezłe mozna sie zmeczyc i ruch to wytrzymania zrobisz takich 15 i Ci starczy, ja ostanio zagubilem się koło Pruszkowa jak zaczołem kombinować to prawie w Brwinowie się znalazlem;). Taki sztucznych podjazdów niestety nie lubie;).

Wydaje się na południe od Wawy to jakis super wzniesien nie ma (objezdzone prawie wszystko), coś moze wzdluż Wisły. Jak dla mnie trzeba przejechac Pilice aby potrenowac i jeszcze dodac z 50 km:). Kolarka w pociag do Szydłowca:) i zabawa murowana.

Co do pólnocy od Wawy to nic na manie nie zrobilo wrazenia zebym zapmietał, moze pojedyncze podjazdy o malym nachyleniu do max 2% i dl 500 m których nie koduje;).

Trzeba się przesiasc na MTB i w Kampinosie potrenowac np. w Karpatach:), koło Wierszy w piachu po kolana:).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...