Skocz do zawartości

Rower crossowy do max 2100zł

andrzej75FP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

Założyłem specjalnie koto by was o to zapytać:)

Planuje zakup roweru  crossowego w tym tygodniu. Na chwilę obecną pdało na  Author Stratos 1850zł(gwarancja na ramę 5 lat, osprzęt 2 lata), Kross Evado 4.0 2099zł(gwaranncja 2 lata na wszystko).

Jest jeszcze Giant Roam 3 2100zł 9rzędowa kaseta.

Pytanie pewnie banalne, ale co wybrać? może macie inne propozycje? pewne jest jedno, żadnych zakupów przez internet, tylko w sklepie, pełen serwis, przeglądy itp.

generalnie potrzebuje rower crossowy do max 2100zł, masarki to Giant, Scoot, Kross, Romet, Author, Trek,, KTM, Folta, Merid. Tak z grubsza dostępne firmy tam gdzie zamieszkuje(Elbląg)

Napisano

Author Stratos może i daję gwarancję na 5 lat na ramę ale na takie rzeczy które ciężko fizycznie jak i mechanicznie uszkodzić. Ten kross ma mój kolega i jeździłem nim nawet spoko.

Napisano

Caledon rozważałem zakup tej marki, niestety nie ma  do niej dostępu w moim mieście:( 

Od  kilku tygodni ciągle czytam różne wypowiedzi z różnych for tematycznych, lecz niestety nie potrafię  wybrać, za mała mam wiedzę w temacie.

Dochodzi jeszcze ograniczenie terytionalne, to musi być marka dostępna w moim mieście.

Napisano

Zakup dokonany, czy dobry? Czas pokaże, szkoda tylko że nie było nigdzie w moim mieście żadnego crossa na ramie 18".

Tygodniowy dystans to około 130km(dojazd do pracy), i ewentualny wypad za miasto jak pogoda pozwoli, jakieś 30-70km.

Zakupiłem rower SCOTT Sportster 50 2015, koszt to 1999zł + 75błotniki + 35zł lub 45zł nóżka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...